Een snel gemaakt voorgerecht De groene asperges met Parmaham zijn kort gebakken en afgeblust met witte wijn. Op de geitenkaas ligt wat vijgenjam (vinden wij een erg lekkere combinatie).
Lekker met wat stokbrood en kruidenboter.
Lekker met wat stokbrood en kruidenboter.
Dit voorgerecht biedt een goede portie groene asperges, rijk aan voedingsstoffen. De gezondheidsscore wordt echter beïnvloed door de Parmaham (bewerkt vlees met zout), de geitenkaas (verzadigd vet) en de vijgenjam (toegevoegde suikers). Hoewel de olijfolie en rucola positief bijdragen, zorgen deze rijkere ingrediënten ervoor dat het gerecht met mate genoten moet worden.
Energie | 336 kcal |
---|---|
Vetten | 18.7 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 6.6 g |
Koolhydraten | 14 g |
waarvan suikers | 11.3 g |
Vezels | 2 g |
Eiwitten | 22.3 g |
Zout | 3.1 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept