Gehaktballetjes uit de Slowcooker

5 (1 beoordeling)

Dit recept is ongetwijfeld het meest populaire recept voor feestjes en verjaardagen. Mensen zijn helemaal weg van deze gehaktballetjes en er blijft er nooit één over aan het einde van het feestje. Het mooie ervan (afgezien van hoe lekker ze zijn) is dat ze ook nog eens super makkelijk te maken zijn!

  • Voorbereiding
    5 min
  • Bereiding
    3 uur
  • Totaal
    3 uur 5 min
Pinterest
Gehaktballetjes uit de Slowcooker
Wist je dat gehaktballetjes uit de slowcooker langzaam sudderen, waardoor ze ongelooflijk mals en vol van smaak worden?

Ingrediënten

Aantal porties:
8

Bereiding

  1. Stap 1 Doe de ingevroren gehaktballen in een slowcooker. Voeg cranberrysaus, chilisaus, citroensap en hete saus toe. Roer om de saus gelijkmatig over de gehaktballen te verdelen.
  2. Stap 2 Kook op hoge temperatuur tot de gehaktballen volledig ontdooid en heet zijn. Ongeveer 3 uur.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 1992 keer bekeken
  • 3 keer bewaard
  • 26 maart 2024

Voedingswaarden

Per portie
Energie 320 kcal
Vetten 15 g
waarvan verzadigde vetzuren 5 g
Koolhydraten 27 g
waarvan suikers 13 g
Vezels 1 g
Eiwitten 19 g
Zout 0.5 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account