Kipragout is een klassiek gerecht dat vaak tijdens de feestdagen wordt geserveerd. Zelfgemaakte kipragout, verrijkt met champignons en geserveerd in knapperige pasteibakjes, biedt een smaakvolle ervaring die de kant-en-klare varianten overtreft. Het kost wat meer tijd dan het openen van een blik, maar de smaak maakt alles goed!
Voor een snelle maaltijd kan deze ragout ook prima met een beetje rijst geserveerd worden.
Je kunt de ragout van tevoren maken en een dag in de koelkast bewaren.
Voor een snelle maaltijd kan deze ragout ook prima met een beetje rijst geserveerd worden.
Je kunt de ragout van tevoren maken en een dag in de koelkast bewaren.
Energie | 409 kcal |
---|---|
Vetten | 26.4 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 13.3 g |
Koolhydraten | 31.7 g |
waarvan suikers | 3.2 g |
Vezels | 3.1 g |
Eiwitten | 16.5 g |
Zout | 1.1 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept