Gekarameliseerde walnoten zijn een onweerstaanbare combinatie van zoet en knapperig. Ze zijn de perfecte topping voor salades, desserts of gewoon als snack tussendoor. Met een paar ingrediënten tover je deze walnoten om tot een luxe traktatie die je gerechten net dat beetje extra geeft.
Bewaar de walnoten voor 1 tot 2 weken in een afgesloten verpakking bij kamertemperatuur. Ze blijven een maand goed in de koelkast. Vries ze tot twee maanden in.
Bewaar de walnoten voor 1 tot 2 weken in een afgesloten verpakking bij kamertemperatuur. Ze blijven een maand goed in de koelkast. Vries ze tot twee maanden in.
Energie | 239 kcal |
---|---|
Vetten | 18 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 2 g |
Koolhydraten | 17 g |
waarvan suikers | 14 g |
Vezels | 2 g |
Eiwitten | 5 g |
Zout | 0.3 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept