De smaak van het zacht zure van de zuurkoolstamppot met het pittig zoete ketjapvlees gaat heel goed samen. De zuurkoolstamppot heb ik gemaakt met blokjes appel en het ketjapvlees met ketjap manis en gembersiroop.
Je kunt het ketjapvlees en de zuurkoolstamppot prima invriezen. Liefst wel afzonderlijk.
De appel maakt de stamppot wat zachter van smaak.
Je kunt het ketjapvlees en de zuurkoolstamppot prima invriezen. Liefst wel afzonderlijk.
De appel maakt de stamppot wat zachter van smaak.
Energie | 440 kcal |
---|---|
Vetten | 16.3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 4.8 g |
Koolhydraten | 53.1 g |
waarvan suikers | 20.9 g |
Vezels | 8.3 g |
Eiwitten | 21.9 g |
Zout | 5.3 g |
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept
Het zal smaken!
Dankjewel 🙏