Zuurkool stamppot met ananas, spekjes en worst uit de Slow-cooker

Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

Donker weer dus niets zo lekker als een stamppotje. Maar je bent een gehele dag aan werk dus zo geen zin in koken. De oplossing: de Slow-cooker aanzetten alles erin en na je werk alleen nog stampen en eten!

  • Voorbereiding
    5 min
  • Bereiding
    8 uur
  • Totaal
    8 uur 5 min

Ingrediënten

Aantal porties:
3

Benodigdheden

  • Slowcooker
  • Plastic stamper

Bereiding

  1. Stap 1 Doe het water onderin de Slow-cooker. Bak de spekjes even voor in een pan. (Ongebakken toevoegen kan ook)
  2. Stap 2 Doe daar bovenop de aardapels en dan de zuurkool.
  3. Stap 3 Doe de blokjes ananas erop en roer een beetje door de zuurkool heen.
  4. Stap 4 Leg de 2 saucijsjes ee bovenop.
  5. Stap 5 Zet de Slow-cooker aan op Low voor 8 uur.
  6. Stap 6 Na de kooktijd de worstjes eruit halen en eventueel snijden. Stamp daarna voorzichtig met een plastic stamper de stamppot tot 1 massa.
Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 1472 keer bekeken
  • 3 keer bewaard
  • 17 november 2024

Voedingswaarden

Per portie
Energie 696 kcal
Vetten 38.6 g
waarvan verzadigde vetzuren 14.1 g
Koolhydraten 59 g
waarvan suikers 8.5 g
Vezels 10.9 g
Eiwitten 29.9 g
Zout 6 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account
André
3 december 2024 om 16:03
Hallo, in de benodigdheden zie ik de spekreepjes maar deze komen niet terug bij het maken van het recept?
5 december 2024 om 18:01
Die ben ik idd vergeten in de stappen mee te zetten zie ik. Deze doe ik tussen de aardapels en zuurkool