De datum van mijn pakje zachte geitenkaas was bijna verlopen. Dus weer eens inmaken op olijfolie met kruiden. Als de geitenkaas onder de olie blijft dan kun je de kaas zeker een paar weken bewaren. En de kaas is nog lekkerder omdat de geitenkaas nu gekruid is.
De kaas en de kruiden moeten altijd onder de olijfolie blijven.
Je kunt ook gedroogde kruiden gebruiken maar de smaak is dan wel wat minder sterk.
Lekker op toastjes, stokbrood, broodjes of in een warm gerecht, bijvoorbeeld pasta.
In plaats van geitenkaas kunnen feta of andere kaassoorten ook op deze manier bewaard blijven.
De kaas en de kruiden moeten altijd onder de olijfolie blijven.
Je kunt ook gedroogde kruiden gebruiken maar de smaak is dan wel wat minder sterk.
Lekker op toastjes, stokbrood, broodjes of in een warm gerecht, bijvoorbeeld pasta.
In plaats van geitenkaas kunnen feta of andere kaassoorten ook op deze manier bewaard blijven.
Energie | 55 kcal |
---|---|
Vetten | 5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 2.1 g |
Koolhydraten | 0.3 g |
waarvan suikers | 0 g |
Vezels | 0 g |
Eiwitten | 2.4 g |
Zout | 0.1 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept