Deze zelfgemaakte Parmezaanse kaas chips zijn een heerlijke en knapperige toevoeging aan je salades, soepen of gewoon als tussendoortje. Ze zijn eenvoudig te maken en je hebt maar één ingrediënt nodig: vers geraspte Parmigiano Reggiano.
Bewaar ze 2 tot 3 weken in een luchtdichte verpakking op kamertemperatuur.
Houd ze goed in de gaten tijdens het bakken om te voorkomen dat ze verbranden.
Bewaar ze 2 tot 3 weken in een luchtdichte verpakking op kamertemperatuur.
Houd ze goed in de gaten tijdens het bakken om te voorkomen dat ze verbranden.
Energie | 49 kcal |
---|---|
Vetten | 3.1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1.8 g |
Koolhydraten | 0.4 g |
waarvan suikers | 0 g |
Vezels | 0 g |
Eiwitten | 4.5 g |
Zout | 0.3 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept