Dit heerlijke knoflookbrood uit de airfryer is perfect krokant en vol smaak. Een snelle en eenvoudige manier om thuis vers knoflookbrood te maken. Ideaal als bijgerecht bij pasta of soep, of gewoon als snack.
Gebruik stevig brood zoals ciabatta of stokbrood voor het beste resultaat.
Voor extra kaas kun je 1 eetlepel extra Parmezaanse kaas of 60 gram geraspte mozzarella toevoegen aan het botermengsel.
Restjes kunnen ingevroren worden. Leg de plakjes op een met bakpapier beklede bakplaat, dek af met plasticfolie en vries in. Eenmaal ingevroren kunnen ze in een diepvrieszak tot 3 maanden bewaard worden.
Gebruik stevig brood zoals ciabatta of stokbrood voor het beste resultaat.
Voor extra kaas kun je 1 eetlepel extra Parmezaanse kaas of 60 gram geraspte mozzarella toevoegen aan het botermengsel.
Restjes kunnen ingevroren worden. Leg de plakjes op een met bakpapier beklede bakplaat, dek af met plasticfolie en vries in. Eenmaal ingevroren kunnen ze in een diepvrieszak tot 3 maanden bewaard worden.
Dit knoflookbrood is erg lekker, maar niet de gezondste keuze. Het wordt gemaakt met witbrood, boter en kaas. Hierdoor bevat het vrij veel verzadigd vet, zout en snelle koolhydraten, en weinig vezels. Het is een lekkernij voor af en toe, maar past minder goed in een dagelijks gezond eetpatroon.
Energie | 122 kcal |
---|---|
Vetten | 7 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 4 g |
Koolhydraten | 14 g |
waarvan suikers | 1 g |
Vezels | 1 g |
Eiwitten | 3 g |
Zout | 0.5 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept