De sleutel tot het maken van deze knapperige, gepaneerde mozzarella sticks in de airfryer is om ze vanuit de vriezer te bakken. Doe ze minstens 30 minuten in de vriezer. Ze zijn heerlijk samen geserveerd met een pittige tomatenketchup.
Mozzarella cucina is een stevige, weinig vochtige mozzarella die in een blok wordt verkocht. Vaak aangeboden als ideaal voor pizza, het is vacuüm verpakt in plaats van verpakt in wei.
Dit recept is getest met twee batches in een airfryer van 3,5 liter. In een grotere airfryer kunnen de sticks in één batch worden gemaakt. Het is niet geschikt voor een model met een roerspaan.
Mozzarella cucina is een stevige, weinig vochtige mozzarella die in een blok wordt verkocht. Vaak aangeboden als ideaal voor pizza, het is vacuüm verpakt in plaats van verpakt in wei.
Dit recept is getest met twee batches in een airfryer van 3,5 liter. In een grotere airfryer kunnen de sticks in één batch worden gemaakt. Het is niet geschikt voor een model met een roerspaan.
Energie | 150 kcal |
---|---|
Vetten | 10 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 5 g |
Koolhydraten | 8 g |
waarvan suikers | 0.5 g |
Vezels | 0.5 g |
Eiwitten | 10 g |
Zout | 1.1 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept