Beenhamsalade voor de boterham uit eigen keuken

(Nog geen beoordelingen)

Fijne reepjes beenham met augurkjes, z.z.uitjes, lente-uitjes, kappertjes en een eitje. Hartstikke lekker op de boterham en lekkerder dan de salade uit de supermarkt.

  • Voorbereiding
    15 min
  • Bereiding
    5 min
  • Totaal
    20 min

Ingrediënten

Aantal porties:
4

Benodigdheden

  • Schaaltje
  • Pan voor het ei

Bereiding

  1. Stap 1 Pel het ei en prak het ei heel fijn met een vork.
  2. Stap 2 Roer de mayonaise, yoghurt en mosterd door elkaar.
  3. Stap 3 Meng de beenham met de kappertjes, augurk, uitjes en lente-uitjes door elkaar. Roer het mayonaise-mengsel erdoor.
  4. Stap 4 Garneer met wat ringetjes lente-ui.
  5. Stap 5 Proef en maak eventueel nog op smaak met peper en zout.

Tip

Ook lekker met achterham.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 64 keer bekeken
  • 3 keer bewaard
  • 2 november 2024

Tip

Ook lekker met achterham.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 162 kcal
Vetten 6.2 g
waarvan verzadigde vetzuren 1.5 g
Koolhydraten 19.5 g
waarvan suikers 11.4 g
Vezels 2.9 g
Eiwitten 7.3 g
Zout 1.8 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account