Een verrukkelijk en snel te maken voorgerecht van lekkere ham, gemengd met roomkaas en een scheutje port. De portgelei bestaat uit rode port en gelatine. Dit voorgerecht moet opstijven in de koelkast,
Gebruik eventueel roomkaas light.
Je kunt dit voorgerecht al een dag tevoren maken. Komt de smaak ten goede.
Serveer kleine broodjes of stokbrood bij dit voorgerecht.
Gebruik eventueel roomkaas light.
Je kunt dit voorgerecht al een dag tevoren maken. Komt de smaak ten goede.
Serveer kleine broodjes of stokbrood bij dit voorgerecht.
Energie | 219 kcal |
---|---|
Vetten | 13 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.2 g |
Koolhydraten | 7.5 g |
waarvan suikers | 3.8 g |
Vezels | 0.8 g |
Eiwitten | 10.4 g |
Zout | 1.2 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept