Bami goreng is een heerlijk en smaakvol Indonesisch gerecht vol met zoete, hartige en pittige smaken. Deze makkelijk te bereiden roerbaknoedels zijn ideaal voor een drukke doordeweekse avond. Binnen 30 minuten geniet je van een smakelijke maaltijd vol verse groenten en malse kip.
Bereid al je groenten van tevoren voor.
Draai het vuur uit voordat je de sesamolie toevoegt om de heerlijke nootachtige smaak te behouden.
Garneer met gebakken uitjes voor een extra zoete en hartige smaak.
Wil je de bami goreng pittiger maken? Voeg dan meer sambal oelek toe!
Bereid al je groenten van tevoren voor.
Draai het vuur uit voordat je de sesamolie toevoegt om de heerlijke nootachtige smaak te behouden.
Garneer met gebakken uitjes voor een extra zoete en hartige smaak.
Wil je de bami goreng pittiger maken? Voeg dan meer sambal oelek toe!
Energie | 433 kcal |
---|---|
Vetten | 9 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 2 g |
Koolhydraten | 62 g |
waarvan suikers | 15 g |
Vezels | 4 g |
Eiwitten | 25 g |
Zout | 3 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept