Deze veelzijdige pindasaus is rijk aan de beste pittige en hartige smaken uit de Thaise en Aziatische keuken. Perfect als dip of bij gerechten zoals salades en noedels.
Restjes pindasaus kunnen in een luchtdichte verpakking maximaal een week in de koelkast bewaard worden.
Je kunt ze invriezen als blokjes, zodat je altijd een thais smaakje bij de hand hebt voor soep, salade dressing of bij het roerbakken.
Restjes pindasaus kunnen in een luchtdichte verpakking maximaal een week in de koelkast bewaard worden.
Je kunt ze invriezen als blokjes, zodat je altijd een thais smaakje bij de hand hebt voor soep, salade dressing of bij het roerbakken.
Deze pindasaus krijgt een gezondheidsscore van 5 uit 10. Hoewel pinda's goede voedingsstoffen zoals gezonde vetten en eiwitten bevatten, is de saus ook rijk aan zout (uit sojasaus) en toegevoegde suiker, wat de gezondheidswaarde vermindert. Daarom is het een smakelijke optie, maar het beste om met mate te consumeren, vooral als u let op uw zout- en suikerinname.
Energie | 213 kcal |
---|---|
Vetten | 15 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3 g |
Koolhydraten | 15 g |
waarvan suikers | 10 g |
Vezels | 2 g |
Eiwitten | 8 g |
Zout | 3 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept