Deze veelzijdige pindasaus is rijk aan de beste pittige en hartige smaken uit de Thaise en Aziatische keuken. Perfect als dip of bij gerechten zoals salades en noedels.
Restjes pindasaus kunnen in een luchtdichte verpakking maximaal een week in de koelkast bewaard worden.
Je kunt ze invriezen als blokjes, zodat je altijd een thais smaakje bij de hand hebt voor soep, salade dressing of bij het roerbakken.
Restjes pindasaus kunnen in een luchtdichte verpakking maximaal een week in de koelkast bewaard worden.
Je kunt ze invriezen als blokjes, zodat je altijd een thais smaakje bij de hand hebt voor soep, salade dressing of bij het roerbakken.
Energie | 213 kcal |
---|---|
Vetten | 15 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3 g |
Koolhydraten | 15 g |
waarvan suikers | 10 g |
Vezels | 2 g |
Eiwitten | 8 g |
Zout | 3 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept