Geregeld maak ik atjar. Voor ons een heerlijke begeleider bij Aziatishe gerechten. Snel gemaakt en erg lang houdbaar. Bovendien ideaal om kleine leftovers van groente in te verwerken.
*** potjes en deksels 20 minuten in een oven van 150 graden. Tot gebruik in de oven laten staan en dan vullen. Ik had teveel atjar en heb de rest in een gesteriliseerd potje met het vocht gedaan. Wordt er nog lekkerder door als het langer staat.
In deze atjar heb ik spitskool gebruikt, omdat ik die nog had liggen. Witte kool is ook lekker. Bovendien een halve paprika en een stompje komkommer in boogjes zonder de zaadjes toegevoegd.
*** potjes en deksels 20 minuten in een oven van 150 graden. Tot gebruik in de oven laten staan en dan vullen. Ik had teveel atjar en heb de rest in een gesteriliseerd potje met het vocht gedaan. Wordt er nog lekkerder door als het langer staat.
In deze atjar heb ik spitskool gebruikt, omdat ik die nog had liggen. Witte kool is ook lekker. Bovendien een halve paprika en een stompje komkommer in boogjes zonder de zaadjes toegevoegd.
Energie | 106 kcal |
---|---|
Vetten | 0.2 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 25.4 g |
waarvan suikers | 18.6 g |
Vezels | 2.5 g |
Eiwitten | 1.3 g |
Zout | 0.1 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept
Groetjes lidy.