De champignons, die vooraf kort zijn gepocheerd in bouillon, zijn gevuld met een mengsel van zachte geitenkaas met honing en afgewerkt met een walnoot. Daarna gebakken in de oven.
Het is lekkerder als je de champignons vooraf even pocheert. De champignons blijven sappig en worden niet droog.
In plaats van geitenkaas is brie of camembert ook lekker.
Leuk voorgerecht (3 stuks p.p. op een bordje gegarneerd) of een bijgerecht voor feestdagen.
Het is lekkerder als je de champignons vooraf even pocheert. De champignons blijven sappig en worden niet droog.
In plaats van geitenkaas is brie of camembert ook lekker.
Leuk voorgerecht (3 stuks p.p. op een bordje gegarneerd) of een bijgerecht voor feestdagen.
Energie | 382 kcal |
---|---|
Vetten | 33.2 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 8.2 g |
Koolhydraten | 11.2 g |
waarvan suikers | 5.7 g |
Vezels | 3 g |
Eiwitten | 15 g |
Zout | 2 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept