Verrukkelijk zacht runderstoofvlees uit de slowcooker. Lekker Koreaans gekruid, pittig en zoet. Super lekker, een echte aanrader.
Het vlees kan natuurlijk ook in een stoofpan garen. Reken dan op plm. 3 uur. Je kunt gewoon het recept volgen. Wel opletten dat het vlees dan niet droog kookt.
In plaats van sukadelappen zijn riblappen ook lekker.
Het vlees kan natuurlijk ook in een stoofpan garen. Reken dan op plm. 3 uur. Je kunt gewoon het recept volgen. Wel opletten dat het vlees dan niet droog kookt.
In plaats van sukadelappen zijn riblappen ook lekker.
Energie | 333 kcal |
---|---|
Vetten | 20.2 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 5.4 g |
Koolhydraten | 10.2 g |
waarvan suikers | 6.4 g |
Vezels | 1.3 g |
Eiwitten | 28.1 g |
Zout | 2.4 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept