Enkele dagen geleden heb ik de amandelspijs van Petra gemaakt en een klein deel hiervan gebruikt voor de hartjes van deze appelbloemen.
Ook leuk om een amandel in de amandelspijs te steken of een nootje naar keuze.
Warm en koud erg lekker.
Proef aan het suiker kaneel mengsel of de kaneel niet overheerst.
Lekker met een bolletje roomijs of slagroom.
Ook leuk om een amandel in de amandelspijs te steken of een nootje naar keuze.
Warm en koud erg lekker.
Proef aan het suiker kaneel mengsel of de kaneel niet overheerst.
Lekker met een bolletje roomijs of slagroom.
Energie | 292 kcal |
---|---|
Vetten | 17.9 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 7.3 g |
Koolhydraten | 35.2 g |
waarvan suikers | 13.2 g |
Vezels | 4.2 g |
Eiwitten | 4.8 g |
Zout | 0.4 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept
Groetjes Lidy.