Deze amandelspijs is heel snel gemaakt van suiker, gemalen amandelen en ei. Lang houdbaar en erg lekker.
De amandelspijs kun je direct gebruiken, maar na een week is de spijs extra goed ingetrokken.
Bewaar de amandelspijs in porties in de vriezer dan heb je het altijd bij de hand.
De amandelspijs kun je direct gebruiken, maar na een week is de spijs extra goed ingetrokken.
Bewaar de amandelspijs in porties in de vriezer dan heb je het altijd bij de hand.
Energie | 230 kcal |
---|---|
Vetten | 11.8 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.9 g |
Koolhydraten | 25.7 g |
waarvan suikers | 21.5 g |
Vezels | 2 g |
Eiwitten | 5.1 g |
Zout | 0 g |
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept
Welke amandelen gebruik je ? Of is dat pak op de foto amandelmeel en kun je dat ook gebruiken, of verandert dat de smaak?
Groetjes Lidy