Deze prachtige groene salade zit boordevol met verse granaatappel, peer en appel! Het is een feestelijk gerecht dat je tafel op zal fleuren en perfect past bij de feestdagen. De gemberdressing voegt een pittige twist toe die de zoetheid van het fruit in balans brengt.
Om het notenvrij te maken vervang je de pecannoten door pompoenpitten.
Je kunt de salade en dressing van tevoren bereiden en apart van elkaar bewaren.
Als je van plan bent om restjes te bewaren voeg dan alleen dressing toe aan losse porties en bewaar de salade en dressing apart.
Om het notenvrij te maken vervang je de pecannoten door pompoenpitten.
Je kunt de salade en dressing van tevoren bereiden en apart van elkaar bewaren.
Als je van plan bent om restjes te bewaren voeg dan alleen dressing toe aan losse porties en bewaar de salade en dressing apart.
Energie | 253 kcal |
---|---|
Vetten | 18.1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3.3 g |
Koolhydraten | 21.8 g |
waarvan suikers | 15.3 g |
Vezels | 4.7 g |
Eiwitten | 4.1 g |
Zout | 0.5 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept