Zoals zo vele stoofgerechten is de smaak nog rijker als het een dag van te voren al is bereid. Zo ook met dit Javaans stoofje, dat geserveerd werd als hoofdgerecht op het Oudejaars diner voor onze beste vrienden.
Voeg water toe als het te droog mocht worden tijdens die laatste 30 minuten. Opwarmen de volgende dag. Oven op 200 graden en 15 minuten.
Voeg water toe als het te droog mocht worden tijdens die laatste 30 minuten. Opwarmen de volgende dag. Oven op 200 graden en 15 minuten.
Energie | 854 kcal |
---|---|
Vetten | 51.4 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 23.5 g |
Koolhydraten | 36.3 g |
waarvan suikers | 15.9 g |
Vezels | 1.9 g |
Eiwitten | 58.2 g |
Zout | 2.9 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept