Deze Franse appelcake is een echte klassieker met een lichte rumsmaak en heerlijke stukjes appel in een boterachtige cake. Perfect als dessert, een heerlijke middagsnack, of een keertje als ontbijt.
Gebruik appels die hun vorm behouden bij het bakken.
De taart is vers gebakken het lekkerst, maar kan tot 2 dagen bij kamertemperatuur bewaard worden. Vries tot 3 maanden in en laat een nacht op het aanrecht ontdooien.
Gebruik appels die hun vorm behouden bij het bakken.
De taart is vers gebakken het lekkerst, maar kan tot 2 dagen bij kamertemperatuur bewaard worden. Vries tot 3 maanden in en laat een nacht op het aanrecht ontdooien.
Energie | 279 kcal |
---|---|
Vetten | 13 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 8 g |
Koolhydraten | 35 g |
waarvan suikers | 22 g |
Vezels | 2 g |
Eiwitten | 3 g |
Zout | 0.1 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept