De salade bestaat uit beetgaar gekookte sperziebonen en witte bonen met reepjes paprika en rode ui. De dressing heb ik gemaakt van rode wijnazijn, een lekkere olijfolie, kappertjes en peterselie.
Maak de salade ruim voor het opdienen. De smaak verbetert als de salade minstens een half uur is ingetrokken.
Weinig tijd? Neem dan sperziebonen uit pot of blik, afgespoeld en goed uitgelekt.
Maak de salade ruim voor het opdienen. De smaak verbetert als de salade minstens een half uur is ingetrokken.
Weinig tijd? Neem dan sperziebonen uit pot of blik, afgespoeld en goed uitgelekt.
Energie | 412 kcal |
---|---|
Vetten | 15.3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 2.22 g |
Koolhydraten | 54.3 g |
waarvan suikers | 9.2 g |
Vezels | 14.7 g |
Eiwitten | 18.8 g |
Zout | 0.9 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept