Heerlijke cake met een knapperig randje. De appeltjes zijn gekaramelliseerd voordat ze in het cakebeslag gaan. De bovenlaag bestaat uit een laagje kaneelsuiker.
Je kunt de cake ook in een koude oven zetten en de baktijd et 10 minuten verlengen.
Gebruik je een grotere cakevorm, bijv. 30 cm. neem dan 200 gram zachte boter, 180 gram suiker, 4 eieren en 220 gram bloem en 2,5 theelepel bakpoeder.
Je kunt de cake ook in een koude oven zetten en de baktijd et 10 minuten verlengen.
Gebruik je een grotere cakevorm, bijv. 30 cm. neem dan 200 gram zachte boter, 180 gram suiker, 4 eieren en 220 gram bloem en 2,5 theelepel bakpoeder.
Energie | 238 kcal |
---|---|
Vetten | 12.3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 7.3 g |
Koolhydraten | 29.8 g |
waarvan suikers | 17.3 g |
Vezels | 1.4 g |
Eiwitten | 3 g |
Zout | 0.2 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept