De hachee kan ook in een stoofpan worden gemaakt. Het zachte rundvlees met de gebakken uien, ontbijtkoek en appelstroop smaakte verrukkelijk.
Het vlees is nog lekkerder als je het een dag tevoren maakt.
De hachee kan heel goed worden ingevroren. Wordt dan nog lekkerder.
Smaakt prima bij rodekool, spruitjes, boerenkool of mijn Beierse spitskool.
Het vlees is nog lekkerder als je het een dag tevoren maakt.
De hachee kan heel goed worden ingevroren. Wordt dan nog lekkerder.
Smaakt prima bij rodekool, spruitjes, boerenkool of mijn Beierse spitskool.
Deze hachee is een klassiek en voedzaam gerecht dankzij de ruime hoeveelheid ui en het eiwitrijke rundvlees. De gezondheidsscore is echter gematigd door een aantal ingrediënten. Zowel het bouillonblokje als de fond bevatten veel zout. Daarnaast zorgen de ontbijtkoek, appelstroop en balsamicocrème voor een aanzienlijke hoeveelheid toegevoegde suikers. Hoewel het een smaakvolle stoofpot is, maakt de combinatie van rood vlees met veel zout en suiker het een gerecht om met mate van te genieten in plaats van als een dagelijkse gezonde keuze.
Energie | 476 kcal |
---|---|
Vetten | 20.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 5.1 g |
Koolhydraten | 28.1 g |
waarvan suikers | 16.6 g |
Vezels | 1.9 g |
Eiwitten | 40.3 g |
Zout | 1.9 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept