De hachee kan ook in een stoofpan worden gemaakt. Het zachte rundvlees met de gebakken uien, ontbijtkoek en appelstroop smaakte verrukkelijk.
Het vlees is nog lekkerder als je het een dag tevoren maakt.
De hachee kan heel goed worden ingevroren. Wordt dan nog lekkerder.
Smaakt prima bij rodekool, spruitjes, boerenkool of mijn Beierse spitskool.
Het vlees is nog lekkerder als je het een dag tevoren maakt.
De hachee kan heel goed worden ingevroren. Wordt dan nog lekkerder.
Smaakt prima bij rodekool, spruitjes, boerenkool of mijn Beierse spitskool.
Energie | 476 kcal |
---|---|
Vetten | 20.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 5.1 g |
Koolhydraten | 28.1 g |
waarvan suikers | 16.6 g |
Vezels | 1.9 g |
Eiwitten | 40.3 g |
Zout | 1.9 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept