Ik maakte al eens een Spaans stoofpannetje met vis in combinatie met chorizo "Spaanse Stoof met Kabeljauw en Chorizo". Dit Spaans pannetje is zonder vlees en ontzettend snel te maken. Het wordt geserveerd met geurige gele rijst en is in minder dan 30 minuten klaar.
Droge sherry is prima te vervangen door droge witte wijn. **
Ook lekker met tonijn of kabeljauwhaas.
De snijboontjes blijven beetgaar. Mocht je er niet van houden, blancheer ze dan even enkele minuten, voordat je ze aan het gerecht toevoegt.
*** De kerstomaatjes van Mutti zijn ideaal voor dit gerecht en erg smaakvol. Je kunt uiteraard ook gepelde tomaten nemen en deze wat kleiner snijden.
Hou je niet van olijven laat ze dan weg.
Droge sherry is prima te vervangen door droge witte wijn. **
Ook lekker met tonijn of kabeljauwhaas.
De snijboontjes blijven beetgaar. Mocht je er niet van houden, blancheer ze dan even enkele minuten, voordat je ze aan het gerecht toevoegt.
*** De kerstomaatjes van Mutti zijn ideaal voor dit gerecht en erg smaakvol. Je kunt uiteraard ook gepelde tomaten nemen en deze wat kleiner snijden.
Hou je niet van olijven laat ze dan weg.
Energie | 655 kcal |
---|---|
Vetten | 24.7 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3.7 g |
Koolhydraten | 61.4 g |
waarvan suikers | 8.2 g |
Vezels | 4.7 g |
Eiwitten | 33.4 g |
Zout | 1.7 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept