Dit recept is een heerlijke klassieker uit de Italiaanse keuken. Het combineert eenvoudige ingrediënten met een rijke, smaakvolle saus die over de pasta heen gaat. Perfect voor een gezellige maaltijd en goed te bewaren voor later!
Bewaar de saus tot maximaal 5 dagen in de koelkast of meerdere maanden in de vriezer.
Slowcooker variant: Volg het recept tot het einde van stap 4. Zet het vuur hoog, voeg wijn toe, roer en laat 3 minuten sudderen. Doe de inhoud van de pan samen met alle overige ingrediënten in de slowcooker, maar voeg GEEN water en extra zout en peper toe. Langzaam koken op lage temperatuur gedurende 6 - 8 uur.
Bewaar de saus tot maximaal 5 dagen in de koelkast of meerdere maanden in de vriezer.
Slowcooker variant: Volg het recept tot het einde van stap 4. Zet het vuur hoog, voeg wijn toe, roer en laat 3 minuten sudderen. Doe de inhoud van de pan samen met alle overige ingrediënten in de slowcooker, maar voeg GEEN water en extra zout en peper toe. Langzaam koken op lage temperatuur gedurende 6 - 8 uur.
Energie | 678 kcal |
---|---|
Vetten | 26 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 9 g |
Koolhydraten | 69 g |
waarvan suikers | 8 g |
Vezels | 5 g |
Eiwitten | 42 g |
Zout | 3.6 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept