Deze zuurkoolschotel heeft ons bijzonder goed gesmaakt. De zuurkool is gebakken met rauwe ham, plakjes rookworst, paprika en een preitje. Als bovenlaag plakjes voorgekookte aardappel met kaas. Zo willen we zuurkool wel altijd eten.
Gebruik in plaats van bouillon witte wijn.
In plaats van aardappelschijfjes kun je ook aardappelpuree op de zuurkoolschotel doen.
Gebruik in plaats van bouillon witte wijn.
In plaats van aardappelschijfjes kun je ook aardappelpuree op de zuurkoolschotel doen.
Energie | 514 kcal |
---|---|
Vetten | 32.1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 11.4 g |
Koolhydraten | 37.8 g |
waarvan suikers | 6 g |
Vezels | 7.6 g |
Eiwitten | 19.4 g |
Zout | 3.6 g |
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept
groetjes Berend