Een lekkere goed vullende soep bestaande uit geruld gehakt, verse tomaten, tomatenpuree, prei en kaas (smeerkaas en geraspte kaas). Dit is een variatie op de Duitse prei-kaassoep met gehakt.
In plaats van verse tomaten kun je ook tomatenblokjes uit blik gebruiken.
Zonder gehakt is de soep ook lekker. Begin dan met het bakken van de ui en de knoflook.
Ook lekker als maaltijdsoep maak dan een dubbele hoeveelheid.
Wij hebben dit als lunch gegeten samen met een pasteitje met ragout.
In plaats van verse tomaten kun je ook tomatenblokjes uit blik gebruiken.
Zonder gehakt is de soep ook lekker. Begin dan met het bakken van de ui en de knoflook.
Ook lekker als maaltijdsoep maak dan een dubbele hoeveelheid.
Wij hebben dit als lunch gegeten samen met een pasteitje met ragout.
Energie | 348 kcal |
---|---|
Vetten | 23.6 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 10.3 g |
Koolhydraten | 14.5 g |
waarvan suikers | 7 g |
Vezels | 2.6 g |
Eiwitten | 20.8 g |
Zout | 1.6 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept