Deze soep leerde ik kennen toen we pas kort in Duitsland woonden. In Duitsland een zeer geliefde soep en ook bij ons. Het gehakt wordt rul gebakken. De prei wordt meegebakken. Bouillon toegevoegd + kaas. Dit is mijn variatie op de oorspronkelijke Käse-Lauch-Suppe mit Gehacktes (dat recept is overal op internet te vinden).
In plaats van roomkaas naturel is roomkaas met knoflook en kruiden ook lekker in de soep.
In plaats van roomkaas naturel is roomkaas met knoflook en kruiden ook lekker in de soep.
Energie | 694 kcal |
---|---|
Vetten | 55.2 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 23.9 g |
Koolhydraten | 16.9 g |
waarvan suikers | 5.8 g |
Vezels | 3 g |
Eiwitten | 33.3 g |
Zout | 6.1 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept