De kippendijen garen in een heerlijke Oosterse saus op basis van kokosmelk, specerijen, sambal, knoflook en sjalot. De kippendijen blijven heerlijk zacht en mals en sappig van smaak.
Het is heel handig om alvast de 3 specerijen: paprikapoeder, gemberpoeder en de koriander samen in een kommetje klaar te zetten.
Roer het water, de kokosmelk, sojasaus en ketjap ook alvast door elkaar en zet dat ook alvast klaar.
Natuurlijk ook lekker met alleen rode puntpaprika .
Het is heel handig om alvast de 3 specerijen: paprikapoeder, gemberpoeder en de koriander samen in een kommetje klaar te zetten.
Roer het water, de kokosmelk, sojasaus en ketjap ook alvast door elkaar en zet dat ook alvast klaar.
Natuurlijk ook lekker met alleen rode puntpaprika .
Energie | 637 kcal |
---|---|
Vetten | 29.2 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 14 g |
Koolhydraten | 75.5 g |
waarvan suikers | 17 g |
Vezels | 4.8 g |
Eiwitten | 19.2 g |
Zout | 2.5 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept