Het wordt kouder dus trek in een stevige soep. De salsiccia die ik nog in de vriezer had kwamen goed van pas in de bruine bonensoep met paprika, rode peper, champignons en gebakken uien.
Neem witte bonen in plaats van bruine bonen.
Volgende keer gebruik ik ook een laurierblaadje
Neem witte bonen in plaats van bruine bonen.
Volgende keer gebruik ik ook een laurierblaadje
Deze soep is best voedzaam door de bruine bonen en de vele groenten zoals paprika, wortel en champignons. Deze zorgen voor vezels en vitamines. Maar de Italiaanse worstjes en het bouillonblokje maken de soep wel vetter en zouter. De worstjes bevatten namelijk meer verzadigd vet en het bouillonblokje veel zout. Het is dus een stevige maaltijd, maar let wel op het vet en zout als je hier gevoelig voor bent.
Energie | 824 kcal |
---|---|
Vetten | 50.4 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 14.7 g |
Koolhydraten | 60.6 g |
waarvan suikers | 9.6 g |
Vezels | 16.7 g |
Eiwitten | 36 g |
Zout | 5.1 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept