De witvis (koolvis) is in de pan gebakken met een pittige gekruid omhulsel van ei. De witte bonen in tomatensaus zijn Indonesisch gekruid. Het was een beetje experimenteren maar het resultaat was een verrukkelijke combinatie die we zeker vaker gaan eten.
Neem niet te dikke stukken vis want dan bestaat de mogelijkheid dat het ei-jasje al bruin is en de vis nog rauw van binnen.
Lekker met komkommersalade.
Neem niet te dikke stukken vis want dan bestaat de mogelijkheid dat het ei-jasje al bruin is en de vis nog rauw van binnen.
Lekker met komkommersalade.
Energie | 662 kcal |
---|---|
Vetten | 32.9 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 6.2 g |
Koolhydraten | 64.8 g |
waarvan suikers | 22.5 g |
Vezels | 11.22 g |
Eiwitten | 27.9 g |
Zout | 4.8 g |
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept
Ik zou graag nog een lekker recept hebben om de rode saus bij de witte bonen te maken. Ik probeer het vaak maar de smaak is nooit goed genoeg volgens mijn smaak.
Lieve groet Cecile