Twee soorten gehakt even geruld en op smaak gebracht met ketjap en sambal badjak en Bami- Nasikruiden. Kastanjechampignons erdoor. Dit gerold in Chinese koolbladeren en met een tomatensaus 20 minuten in de oven gegaard.
De koo;rolletjes kun je helemaal voorbereiden.
Voel je vrij om een teentje knoflook of een sjalotje mee te fruiten.
Aan tafel nog wat Chilisaus aan de saus toegevoegd.
De koo;rolletjes kun je helemaal voorbereiden.
Voel je vrij om een teentje knoflook of een sjalotje mee te fruiten.
Aan tafel nog wat Chilisaus aan de saus toegevoegd.
Dit gerecht scoort gemiddeld door de goede hoeveelheid groenten zoals Chinese kool en champignons. Echter, de gebruikte ketjap en vooral de gembersiroop voegen veel suiker toe, en ook het zoutgehalte kan aan de hoge kant zijn door verschillende ingrediënten. Het gehakt levert eiwitten, maar is mogelijk niet de magerste keuze. Voor een gezondere maaltijd kunnen de sauzen en zoutbronnen verminderd worden.
Energie | 623 kcal |
---|---|
Vetten | 28 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 8.7 g |
Koolhydraten | 67 g |
waarvan suikers | 14.7 g |
Vezels | 3 g |
Eiwitten | 24.4 g |
Zout | 1.3 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept