Dit bananenbrood recept is de perfecte manier om jouw overrijpe bananen te gebruiken. Het resulteert in een luchtig, zoet brood dat ideaal is voor ontbijt, snack, of als dessert. Eenvoudig te maken en altijd een hit bij familie en vrienden.
Je kunt het brood versieren met bijvoorbeeld havervlokken of plakjes banaan.
Je kunt van alles toevoegen aan het beslag. Ik vind het zelf altijd lekker om rozijnen en stukjes chocola toe te voegen.
Je kunt het brood versieren met bijvoorbeeld havervlokken of plakjes banaan.
Je kunt van alles toevoegen aan het beslag. Ik vind het zelf altijd lekker om rozijnen en stukjes chocola toe te voegen.
Energie | 231 kcal |
---|---|
Vetten | 9 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 5 g |
Koolhydraten | 35 g |
waarvan suikers | 16 g |
Vezels | 2 g |
Eiwitten | 4 g |
Zout | 0.6 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept