Ik had nog een kwart spitskool over van een ander gerecht en maakte hiervan een lekkere salade met gedroogde cranberry, blokjes oude kaas, stukje paprika, appel en walnoten. De dressing maakte ik van een deel yoghurt, deel mayonaise, beetje mosterd en honing.
In plaats van spitskool kun je ook witte kool gebruiken. Laat de salade dan wat langer intrekken.
In plaats van cranberry's zijn rozijnen ook een optie.
In plaats van spitskool kun je ook witte kool gebruiken. Laat de salade dan wat langer intrekken.
In plaats van cranberry's zijn rozijnen ook een optie.
Energie | 310 kcal |
---|---|
Vetten | 21 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 6.3 g |
Koolhydraten | 25.2 g |
waarvan suikers | 16.6 g |
Vezels | 4 g |
Eiwitten | 9.2 g |
Zout | 1.5 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept