Een heerlijk nagerecht na een Aziatische maaltijd. De mange wordt gepureerd met roomkaas (light). Vanillesuiker, limoensap en -rasp en een borrelglaasje limoncello toevoegen en je dessert is klaar. Kan ruim tevoren gemaakt worden.
Je kunt ook 1/2 kwark en 1/2 roomkaas gebruiken.
Je kunt de mangocrème al een dag tevoren maken.
Ook lekker met verse rijpe mango.
(Ik gebruik liever uit blik omdat ik geen risico wil lopen dat de mango draderig is).
Je kunt ook 1/2 kwark en 1/2 roomkaas gebruiken.
Je kunt de mangocrème al een dag tevoren maken.
Ook lekker met verse rijpe mango.
(Ik gebruik liever uit blik omdat ik geen risico wil lopen dat de mango draderig is).
Energie | 209 kcal |
---|---|
Vetten | 7.3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 4.3 g |
Koolhydraten | 27.1 g |
waarvan suikers | 9.3 g |
Vezels | 1.4 g |
Eiwitten | 3.8 g |
Zout | 0.5 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept