Pasta e Fagioli, een heerlijke Italiaanse soep, combineert stevige pasta met bonen, verse groenten en knapperige pancetta in een rijk tomatenbouillon. Perfect voor een heerlijke en voedzame maaltijd.
Wees royaal met de kruiden.
Pureer wat bonen voor een dikkere bouillon.
Serveer de soep meteen zodra de beetgaar is, om te voorkomen dat het teveel vocht absorbeert.
Wees royaal met de kruiden.
Pureer wat bonen voor een dikkere bouillon.
Serveer de soep meteen zodra de beetgaar is, om te voorkomen dat het teveel vocht absorbeert.
Energie | 337 kcal |
---|---|
Vetten | 9.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3 g |
Koolhydraten | 42.1 g |
waarvan suikers | 8.5 g |
Vezels | 9.8 g |
Eiwitten | 18.5 g |
Zout | 2.2 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept