Spätzle worden meestal gegeten met gebakken uien en kaas. In deze spätzle ovenschotel heb ik nog zuurkool en uitgebakken spekjes toegevoegd. Bij de zuurkool heb ik nog echte Duitse schnitzel gemaakt. De combinatie was heerlijk. Gaan we zeker vaker eten.
In plaats van spätzle kun je penne of tagliatelle gebruiken.
Gebruik 350 gram gedroogde spätzle voor 4 personen.
In plaats van spätzle kun je penne of tagliatelle gebruiken.
Gebruik 350 gram gedroogde spätzle voor 4 personen.
Energie | 550 kcal |
---|---|
Vetten | 25.8 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 11.6 g |
Koolhydraten | 50 g |
waarvan suikers | 4.2 g |
Vezels | 4.3 g |
Eiwitten | 28.8 g |
Zout | 3.8 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept