Lekker borrelhapje of tussendoortje. De zelf gemaakte kaasstengels en sesamstengels smaken heerlijk. Veel lekkerder dan uit een pakje. De stengels zijn snel en gemakkelijk te maken.
Je kunt de stengels ook licht draaien met bijvoorbeeld een plakje rauwe ham er tegenaan geplakt.
Ook lekker met pesto of tapenade.
Lekker als je trek hebt in iets hartigs.
De stengel blijven zeker 3 à 4 dagen goed. Je kunt ze eventueel weer knapperig maken door ze 5 à 10 minuten te verwarmen in een voorverwarmde oven van 220 graden.
Je kunt de stengels ook licht draaien met bijvoorbeeld een plakje rauwe ham er tegenaan geplakt.
Ook lekker met pesto of tapenade.
Lekker als je trek hebt in iets hartigs.
De stengel blijven zeker 3 à 4 dagen goed. Je kunt ze eventueel weer knapperig maken door ze 5 à 10 minuten te verwarmen in een voorverwarmde oven van 220 graden.
Energie | 201 kcal |
---|---|
Vetten | 11.6 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 5.3 g |
Koolhydraten | 17.9 g |
waarvan suikers | 1.4 g |
Vezels | 0.7 g |
Eiwitten | 5.7 g |
Zout | 0.9 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept