Beetje Indisch deze bruine bonenschotel. Het rundergehakt is gebakken met ui, knoflook, paprika, prei en een groene peper. Indisch gekruid. Erg lekker.
De smaak van het gehakt wordt beter als het gehakt lekker bruin wordt gebakken.
Ik gebruikte een authentieke soort ketjap inclusief sambal. Gebruik je de normale ketjap manis dan nog wat sambal toevoegen.
De taugé echt pas op het laatst erdoor scheppen. De knapperige taugé is een lekker tegenwicht voor de wat melige bruine bonen.
De smaak van het gehakt wordt beter als het gehakt lekker bruin wordt gebakken.
Ik gebruikte een authentieke soort ketjap inclusief sambal. Gebruik je de normale ketjap manis dan nog wat sambal toevoegen.
De taugé echt pas op het laatst erdoor scheppen. De knapperige taugé is een lekker tegenwicht voor de wat melige bruine bonen.
Energie | 572 kcal |
---|---|
Vetten | 27 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 7.2 g |
Koolhydraten | 55.4 g |
waarvan suikers | 16.9 g |
Vezels | 19.7 g |
Eiwitten | 29.1 g |
Zout | 3.7 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept