Dit Indische rundvlees-stoofpotje heb ik gemaakt met goulashvlees, gebakken uien, knoflook, rode peper, laurier en onder meer kerriepoeder, djahé, ketoembar en ketjap manis. Gewoon mijn eigen smaak gevolgd. En dit verrukkelijke stoofpotje kwam er. We hebben ervan gesmuld, We hebben dit gegeten bij een stamppot van wortel met prei.
Proef na afloop van de gaartijd in de stoofpan of de slowcooker of het vlees goed gaar is; laat anders nog even doorgaren (de gaarheid is ook afhankelijk van de grootte van de stukken vlees).
Vind je de saus te dun? Bind de saus dan met wat maïzena, opgelost in water.
Proef na afloop van de gaartijd in de stoofpan of de slowcooker of het vlees goed gaar is; laat anders nog even doorgaren (de gaarheid is ook afhankelijk van de grootte van de stukken vlees).
Vind je de saus te dun? Bind de saus dan met wat maïzena, opgelost in water.
Energie | 336 kcal |
---|---|
Vetten | 13.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3.7 g |
Koolhydraten | 24.3 g |
waarvan suikers | 17.5 g |
Vezels | 2.4 g |
Eiwitten | 30.8 g |
Zout | 2.8 g |
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept
Vandaag nog een restje om te eten, zal er alleen maar lekkerder van worden.
Lieve groet Cecile