Sukade of riblap met ui en knoflook in kokosmelk gestoofd en op smaak gebracht met pindakaas, sambal badjak en ketjap. Even het vlees aanbakken, ui en knoflook fruiten en dan kan al na een kwartiertje de stoof tijd van circa 2 uur beginnen voor een verrassend heerlijk smakelijk resultaat.
Ook lekker met sperziebonen of friet.
Nog te veel vocht? Laat een kleine opening over tussen deksel en pan of maak een maizenapapje om de saus wat in te dikken.
Bestrooi eventueel gefrituurde uitjes over de stoof op het bord of serveer met kroepoek.
Ook lekker met sperziebonen of friet.
Nog te veel vocht? Laat een kleine opening over tussen deksel en pan of maak een maizenapapje om de saus wat in te dikken.
Bestrooi eventueel gefrituurde uitjes over de stoof op het bord of serveer met kroepoek.
Energie | 1147 kcal |
---|---|
Vetten | 64.2 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 35.6 g |
Koolhydraten | 96.1 g |
waarvan suikers | 20.7 g |
Vezels | 4.3 g |
Eiwitten | 45.5 g |
Zout | 3.5 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept