Veel winter- en zomervakanties brachten we door in Oostenrijk. We huurden een kamer met ontbijt bij lieve mensen. Daar leerde ik deze lekkere goulash kennen. Recept gekregen. Inmiddels wat aangepast en nog steeds favoriet. De goulash bestaat uit een combinatie van rundvlees en varkensvlees en weinig paprika. De kruiden doen de rest.
Heb je geen slowcooker? Maak de goulash op dezelfde wijze klaar en laat het vees minimaal 3 uur zachtjes sudderen in een braadpan. De goulash kan goed worden ingevroren.
Wij hebben de goulash gegeten met spätzle (pastasoort), gemengd met gebakken uien en gegratineerd met kaas. Was een heerlijke combinatie met de goulash.
Heb je geen slowcooker? Maak de goulash op dezelfde wijze klaar en laat het vees minimaal 3 uur zachtjes sudderen in een braadpan. De goulash kan goed worden ingevroren.
Wij hebben de goulash gegeten met spätzle (pastasoort), gemengd met gebakken uien en gegratineerd met kaas. Was een heerlijke combinatie met de goulash.
Energie | 387 kcal |
---|---|
Vetten | 22.4 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 6.5 g |
Koolhydraten | 8.3 g |
waarvan suikers | 4.2 g |
Vezels | 2.3 g |
Eiwitten | 38.5 g |
Zout | 0.8 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept