Chili con carne uit de Slow-cooker

(Nog geen beoordelingen)

Makkelijk en lekker eten.

  • Voorbereiding
    5 min
  • Bereiding
    4 uur 30 min
  • Totaal
    4 uur 35 min

Ingrediënten

Aantal porties:
3

Benodigdheden

  • Slowcooker

Bereiding

  1. Stap 1 Maak de pot bruine bonen open en spoel de bonen af en laat uitlekken.
  2. Stap 2 Doe je groente in de Slow-cooker.
  3. Stap 3 Bak je gehakt voor in een pan en kruid deze met gehakt kruiden. Voeg deze toe aan je slowcooker.
  4. Stap 4 Voeg het blikje tomatenpuree toe aan de Slow-cooker.
  5. Stap 5 Voeg de uitgelekte bonen toe.
  6. Stap 6 Mix de mix voor chili concarne met de 150 ml water en voeg deze ook toe aan de Slow-cooker roer alles even goed door, en maak de rand even schoon om aanbranden te voorkomen.
  7. Stap 7 Zet dan je slowcooker aan op low voor 4,5 uur.

Tip

Je kunt het zo eten of eventueel met rijst samen.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 88 keer bekeken
  • 2 keer bewaard
  • 17 november 2024

Tip

Je kunt het zo eten of eventueel met rijst samen.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 512 kcal
Vetten 18.5 g
waarvan verzadigde vetzuren 6.6 g
Koolhydraten 55.5 g
waarvan suikers 16.4 g
Vezels 13.5 g
Eiwitten 30.1 g
Zout 1.6 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account