Onze vegetarische nicht kwam logeren die dol is op peulvruchten. Deze soep met zwarte bonen en kidneybonen viel wel heel erg in de smaak. In de soep zitten naast bonen o.a. nog wortel, bleekselderij, paprika, uien, knoflook en tomatenpolpa.
Ik stamp een deel van de bonen in de pan fijn met de aardappelstamper. De soep wordt dan wat dikker wat wij lekker vinden. Dit is natuurlijk niet noodzakelijk.
Je kunt de soep heel goed in de slowcooker maken. Zet de slowcooker 4 uur op low.
Ik stamp een deel van de bonen in de pan fijn met de aardappelstamper. De soep wordt dan wat dikker wat wij lekker vinden. Dit is natuurlijk niet noodzakelijk.
Je kunt de soep heel goed in de slowcooker maken. Zet de slowcooker 4 uur op low.
Energie | 481 kcal |
---|---|
Vetten | 10.6 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1.4 g |
Koolhydraten | 75.8 g |
waarvan suikers | 16.5 g |
Vezels | 22.9 g |
Eiwitten | 25.4 g |
Zout | 5.7 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept
Gelijk bij stap 3 of is dat te lang?