De titel slaat op een varkenshaasje uit de oven, dat in de ochtenduren in een Aziatische marinade ligt te zwemmen. Het haasje gaart in de oven en de marinade wordt in een pannetje ingedikt. Op de valreep nog even een "laklaagje" van honing, alvorens in de mond te smelten. Dit gemarineerd gerechtje straalt luxe uit en is heel eenvoudig te maken.
Dit gerechtje is in kleine stukjes gesneden, waarin een cocktail prikker in is gestoken een voortreffelijk borrelhapje.
Dit gerechtje is in kleine stukjes gesneden, waarin een cocktail prikker in is gestoken een voortreffelijk borrelhapje.
Energie | 338 kcal |
---|---|
Vetten | 7.3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 39.5 g |
waarvan suikers | 36.4 g |
Vezels | 1.32 g |
Eiwitten | 29.9 g |
Zout | 4.2 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept