Duik in de rijke smaken van de Koreaanse keuken met deze Haemul Pajeon, een hartige zeevruchten pannenkoek. Deze knapperige en toch sappige lekkernij zit vol met verse zeevruchten en bosui, perfect voor een smaakvolle snack of een lichte maaltijd. Een ware traktatie voor liefhebbers van exotische smaken en texturen!
Deze Koreaanse pannenkoek bevat goede eiwitten en omega-3 vetzuren uit de zeevruchten en vezels en vitaminen uit de bosui en knoflook. Echter, het gebruik van witte bloem levert geraffineerde koolhydraten en de sojasaus draagt bij aan een hoog zoutgehalte. Het bakken in olie voegt extra vet toe. Desondanks is het gerecht redelijk gebalanceerd, zeker gezien de portiegrootte en de aanwezigheid van groente en magere eiwitten, maar het is geen uitgesproken gezonde keuze door de bloem, het zout en het bakvet.
Energie | 289 kcal |
---|---|
Vetten | 6 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1 g |
Koolhydraten | 37 g |
waarvan suikers | 2 g |
Vezels | 2 g |
Eiwitten | 21 g |
Zout | 1.7 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept