Deze gemakkelijk te maken shortbread koekjes smelten in je mond en zijn een perfecte traktatie voor bij een kopje koffie of thee. Met slechts vijf ingrediënten kun je deze heerlijke koekjes in een mum van tijd bereiden. Ze blijven wekenlang vers als je ze goed bewaart.
Je kunt het koekdeeg ruim van tevoren maken. Het blijft ongeveer een week goed in de koelkast en een maand in de vriezer.
Geef de koekjes extra smaak en textuur door je favoriete geroosterde noten of specerijen toe te voegen.
Je kunt het koekdeeg ruim van tevoren maken. Het blijft ongeveer een week goed in de koelkast en een maand in de vriezer.
Geef de koekjes extra smaak en textuur door je favoriete geroosterde noten of specerijen toe te voegen.
Energie | 168 kcal |
---|---|
Vetten | 9.8 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 2.9 g |
Koolhydraten | 18.3 g |
waarvan suikers | 7 g |
Vezels | 0.6 g |
Eiwitten | 1.6 g |
Zout | 0.2 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept