De pasteibakjes moesten echt gebruikt worden dus maar weer eens een ouderwetse kippenragout gemaakt. Lekker met kleine kastanjechampignons, wat fijngesneden prei en een scheutje room.
Mocht de ragout te dik zijn naar je zin roer nog wat bouillon of room erdoor.
Ook lekker als hoofdgerecht met doperwten en rijst of aardappelpuree.
Lekker op een geroosterde boterham bij de lunch.
Overgebleven ragout kan goed worden ingevroren.
Mocht de ragout te dik zijn naar je zin roer nog wat bouillon of room erdoor.
Ook lekker als hoofdgerecht met doperwten en rijst of aardappelpuree.
Lekker op een geroosterde boterham bij de lunch.
Overgebleven ragout kan goed worden ingevroren.
Energie | 532 kcal |
---|---|
Vetten | 38.9 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 16.5 g |
Koolhydraten | 29 g |
waarvan suikers | 0.9 g |
Vezels | 3.3 g |
Eiwitten | 21.6 g |
Zout | 0.6 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept